Sponsors

HZ Paint is gespecialiseerd in Airbrush en Special Paint op elke willekeurige ondergrond.

HZ Paint Airbrusht / Special Paint motorfietsen, helmen, scooters, fietsen, auto’s, vrachtwagens, wheelcovers (4×4), eigenlijk alles! Natuurlijk is het ook mogelijk het object in de originele of elke andere gewenste kleur te spuiten.

HZ Paint is een meester in airbrush en special paint.
Voor het spuiten van motor of helm kijk je hier je ogen uit!

 

CircuitFotografie is gespecialiseerd in sportevenementen, en is met name op de verschillende circuits in binnen en buitenland te vinden. Het fotograferen is vanuit de hobby gestart wat uitgegroeid is naar CircuitFotografie.nl. CircuitFotografie is tijdens de ZomerAvond Competitie, diverse ONK races en circuitdagen aanwezig om de mooiste circuitmomenten vast te leggen.

 

Teng Tools beschikt over een breed assortiment aan handgereedschappen. Teng Tools gereedschap is van onberispelijke kwaliteit, wat onderstreept wordt door de levenslange garantie. Referenties in de mijnindustrie, luchtvaart-, zeevaart- en autosportsector, bewijzen dat het gereedschap voldoet aan de vraag van de meest veeleisende professionele gebruikers.

Vynckier Tools is distributeur van onder andere Teng Tools en beschikt over een groot centraal magazijn in België , heeft een klantenservice en technische ondersteuning en beschikt zelfs over een academy om personeel en distributeurs op te leiden.

 

jvp

JVP Hightech Motorproducts is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van motorfiets accessoires, onderdelen en banden voor met name de Naked , de Sport en de Supersport motoren voor zowel de hobby rijder als de professional.

 

acevlaggen

ACEvlaggen.eu is de nieuwe site van ACEvlaggen, ze zijn begonnen in 2005 om aan de toenemende vraag naar betaalbare reclame op doek, masten, en spandoeken te voldoen. Hierin mocht echter niet de hoge kwaliteit uit het oog verloren worden. Ze hebben bewezen dat scherpe prijzen samen kunnen gaan met hoge kwaliteit. ACEvlaggen.eu is de persoonlijke sponsor van Vivian.